Tervetuloa! Kuka olet ja miksi tulet?

Nalle

Ylläpitäjä
Vastuuhenkilö
Hei! Olen Nalle ja saatan puhua ajoittain itsestäni kolmannessa persoonassa, koska se nyt vaan sattuu olemaan söpöä - tosin se voi myös olla kahelia, mutta hei, ainakin olen asiasta tietoinen!

Minulla on kokemusta tämmöisestä hässäköinnistä, mitä keskustelualueen vetäminen vaatii. Tosin sanottakoon että hieman jänskättää! Ensimmäistä kertaa kun otan todella vahvasti kantaa poliittisella tasolla. Aiemmin katsoin järkevän ja rakentavan keskustelun sellaiseksi asiaksi, joka on vähän kuin itsestäänselvyys, jota kaikki haluavat. Olen ollut väärässä. Näin ei ole. On ollut todella surullista katsoa viimeisen 15 vuoden kehitystä, jossa vähitellen somealustat ovat luoneet someraivon ja mielipiteiden ääreistymisen. Tämä on pelannut todella vahvasti ääriaineksien pussiin. Ja siksi olen täällä ja siksi tämä paikka on hyvä olla olemassa. Täällä käyttäytyminen ja pyrkimys hyvään keskusteluun on selvästi esillä, eikä piilottele enää ihanteena harvojen mielissä.

Mitäpä sitä muuta itsestäni kertoisin... tämä on hieman hankalaa, sillä tarkoituksenani on ainakin toistaiseksi olla nimimerkin takana. Kerrottakoon kuitenkin, että tästä söpöstä ulkomuodostani huolimatta osaan olla hyvinkin raaka ja julma kun tarve niin vaatii. Ja tätä valitettavasti tullaan vaatimaan, mikäli someraivopäät aikovat täällä saada itselleen palstatilaa! Eivät saa.
 

Suklaa

Valvoja
Vastuuhenkilö
Moi kaikki!
Nimeni on Suklaa, koska rakastan sitä (kukapa meistä ei rakastaisi?).
Minun panokseni tätä keskustelualuetta kohtaan on toimia rauhan vartijana ja hyvän yhteishengen vaalijana. Minulle saa laittaa viestiä, jos keskustelu menisi jostain syystä männikköön taikka hetteikköön. Puutun matalalla kynnyksellä kaikkeen kiusaamiseen, häiriköintiin ja turhaan trollailuun. Nimestäni huolimatta minua ei kannata ärsyttää, sillä siitä jää suuhun inhottava maku. Noudatetaan siis kauniin keskustelun periaatteita, niin kukaan ei joudu nielemään etikkaa, vaan kaikki saavat nautiskella suklaata. ^^
Nallen lailla myös minua jänskättää, mutta tuumaamisen jälkeen innostus on jännitystä suurempi. En ole koskaan ollut puuhaamassa mitään tällaista. Odotan jännityksellä, mitä kaikkea merkityksellistä tämä voikaan otuksille tarjota..
 
Ylös